Test af Kontinentalsenge

De fleste mennesker bruger deres seng hver nat, og derfor er det naturligvis utrolig vigtigt at anskaffe sig en seng, der giver kroppen den bedste komfort. De, som leder efter den mest optimale komfort, vælger ofte en kontinentalseng, som netop er kendt for dette. I denne test viser vi dig et bredt udvalg af gode kontinentalsenge, så det er lettere for dig at finde rundt i senge-junglen.
Kontinentalsenge giver en yderst optimal liggekomfort, der understøtter din kropsvægt på den bedst mulige måde. Dette skyldes, at en kontinentalseng består af flere forskellige lag madrasser, hvilket desuden øger sengehøjden. Nedenfor finder du vores kontinentalseng test der hjælper dig med at finde den helt rigtige kontinentalseng til netop dig.

Vores kontinentalseng test hjælper dig på rette vej

Før du investerer i en kontinentalseng, er det vigtigt, at du finder den seng, der er bedst for netop dig. Dette er naturligvis en meget individuel sag og er i sidste ende helt op til dig selv. Der er en række parametre, der skal overvejes, når du skal vælge din kontinentalseng. Først og fremmest skal sengen passe til dig stil- og designmæssigt, så den bliver en fin tilføjelse til din bolig. Desuden er der en række økonomiske aspekter, der skal tages højde for. Heldigvis er der en lang række gode, komfortable og kvalitetsdygtigt kontinentalsenge på markedet i forskellige prisklasser.

Denne test er baseret på professionelle og saglige vurderinger, hvor kroppens sundhed og høj kvalitet er i fokus. Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng du skal investere i, giver vi dig her nogle optimale bud på gode sengeprodukter, som passer til de fleste. I dette udvalg får du med garanti masser af værdi, komfort og kvalitet for pengene. Læs med og find den helt rette kontinentalseng.

Tempur Promise Continental

Tempur er et anderkendt sengebrand, der har eksisteret siden 1992. Brandet er især kendt for sin stræben efter at skabe senge og madrasser, der passer til alle. Derfor tilgodeser mærkets madrasser menneskekroppen, idet de former sig efter kroppen og derved støtter bedst muligt. Materialet, Tempur, som benyttes i madrasserne er egentligt opfundet af NASA, men i 1991 begyndte en række svenskere at lave madrasser af det. Senere flyttede firmaet til USA, hvor brandet Tempur blev grundlagt. Materialet fordeler ligeligt vægt og tryk, så man får en vægtløs fornemmelse. Tempur er med sit særlige materiale et meget solidt, kendt og udbredt sengebrand, der især må siges at have opnået stor succes via deres egne særlige signaturprodukter.

Tempur er kendt for sine gode, komfortable senge, og sengeproduktet Tempur Promise Continental er bestemt ikke en undtagelse. Tempur Promise Continental er kåret som den seng, der har den bedste komfort, hvilket blandt andet skyldes sengens fantastiske madrasser, der tilpasser sig perfekt til kroppen.

Sengen har et lækkert og eksklusivt udseende, som passer ind i det moderne hjem. Sengen fremstår meget voluminøst, da den kommer med én samlet madras, hvilket ligeledes gør den mere enkel og stilren at se på. Kontinentalsengen leveres med en 7 cm. topmadras, der har et vaskbart betræk, så det hurtigt og nemt kan vaskes og gøres fint igen. Med én samlet madras undgår du revnen i midten af dobbeltsengen, som ofte kan være irriterende. På denne måde er sengen også perfekt til et hjem med børn, hvor der sagtens kan puttes og soves inde ved mor og far uden at havne i midterevnen. Desuden har sengen en bund, der består af fleksible lameller og en ramme af solidt kernetræ. Med flere års garanti på sengen er du er sikret mod eventuelle problemer. På selve topmadras og madras er der som standard 10 års garanti, men denne kan udvides til 15 år ved registrering. På ramme og sengegavl er der ligeledes 10 års garanti. Sengen fås i 7 forskellige farver, så du kan vælge lige præcis den kulør, der matcher dig og din bolig allerbedst. Kontinentalsengen kan leveres i tre forskellige størrelser, alt efter kundens behov og ønsker. Størrelserne er standardstørrelser, som de fleste i forvejen kender:

 • 140×200 cm.
 • 160×200 cm.
 • 180×200 cm.

Tempur Promise Continental er en rigtig god kontinentalseng i god kvalitet, hvilket også afspejles i den forholdsvise høje pris, hvor man som kunde uden tvivl også betaler lidt ekstra oveni hatten for selve brandet Tempur. Ikke desto mindre er det en seng i utrolig flot design med masser af komfort og god kvalitet.

Pris for: 44.999,00 kr

Læs mere om Tempur Promise Continental her

Norland Luksus Kontinental

Bedst i test kontinentalseng test

Norland er et populært sengebrand, der lægger stor værdi i komfort og høj kvalitet. Brandet er særligt kendt for at skabe senge, der er designet med omtanke og med henblik på at opnå den bedst mulige søvn. Sengeprodukter, der har de egenskaber, og som sikrer et godt sovemiljø, er med til at garanterer dig en god og tryg nattesøvn med kvalitet og komfort i top. Norland tilbyder dansk soliditet i form af helstøbte senge, hvor hver detalje og element skabes i de højeste standarder.

Med sine solide senge i dansk kvalitet skuffer Norland sjældent, hvilket også er tilfældet hos brandets Luksus Kontinental sengeprodukt. Norland Luksus Kontinental er bedst i test, da den byder på uovertruffen komfort, samtidig med at sengen kan erhverves til den laveste pris af alle senge i testen. Ved at investere i denne seng får du altså rigtig meget for pengene.

Den nordiske kvalitet sikrer gode materialer, som giver dig den mest optimale sengeløsning. Sengen har hele to komfortlag, som garanterer sublim komfort til alle og enhver. Når sengen bestilles, kan der vælges mellem Luksus Latex eller Wonderpur Topmadras med vaskbart 3D betræk, så det er let og enkelt at holde sengen ren og fin. Du er desuden helgarderet mod eventuelle problemer, da der er 25 års garanti på kontinentalsengen. Sengen kan tilpasses efter smag og behag, da kunden har mulighed for, at foretage en række forskellige valg:

 • Farve – sengen kan leveres i to forskellige farver.
 • Fasthed – sengen kan leveres i tre forskellige fastheder.
 • Topmadras – sengen kan leveres med to forskellige kerner i topmadrasser.
 • Ben – sengen kan leveres med to forskellige ben i to forskellige højder.
 • Gavl – sengen kan leveres med fire forskellige slags gavl. Det er også muligt at købe sengen uden gavl, hvis dette ønskes.

Med disse muligheder for at tilpasse sin seng præcis til egne behov og ønsker er netop denne kontinentalseng yderst optimal for de fleste. Med forskellige fasthedsmuligheder kan sengen tilpasses kundens krop uanset størrelse. Benene, der kan fås i forskellige højder, er ligeledes med til at sikre en god komfort, især til de som har ryg- eller generelle bevægelsesproblemer.

Norland Luksus Kontinental sengeproduktet er et meget stilrent produkt, der passer ind i stort set alle hjem. Dette gør endvidere, at sengen bidrager til indretningen på en æstetisk smuk måde, som mange kunder tillægger stor værdi. Gavlen, som dog kan undlades, bidrager også til dette og giver sengen et mere majestætisk look, der også bidrager til at få sengen til at fremstå mere voluminøs.

Med en Luksus kontinentalseng fra Norland er du sikret en god nattesøvn, hvor komfort og stilrent design er i fokus. Desuden er Norland et mere budgetvenlig alternativ, der på ingen måde går på kompromis med kvaliteten.

Pris: 24.495,00 kr

Læs mere om Norland Luksus Kontinental her

Hästens Classic Kontinentalseng

Hästens er et unikt og anerkendt sengebrand, som blev grundlagt i 1852. Brandet er meget populært og lægger stor værdi i at tage hensyn til både kundens komfort og miljøet. Hästens var oprindeligt sadelmagere, men begyndte senere at skabe senge og er i takt med deres succes desuden blevet hofleverandører. Brandet benytter sig af naturmaterialer, som blandt andet består af uld, bomuld, hør, krøluld og fyrretræ. Hästens er ligesom Tempur utrolig kendt for sine signaturprodukter, der tydeliggøres gennem de blå tern, som er brandets standardsymbol.

Hästens sengeprodukter er at finde i mange hjem, hvor de bestemt lever op til forventningerne.  Brandets Classic kontinentalseng er et af disse produkter, der med sin gode komfort og sit stilrene udtryk uden tvivl holder, hvad den lover. Hästens Classic er kåret som bedste design, hvilket skyldes sengens utrolig flotte æstetiske udtryk, som pynter i ethvert hjem.

Sengen består af en unik blanding af forskellige materialer, hvilket giver en meget slank profil. Den slanke profil er dog stadig understøttet af en dyb og fantastisk støtte, der er god ved kroppen og forhindrer eventuelle smerter og skader.

Hästens Classic har en topmadras, der består af krølhår. Disse sikrer god komfort i det øjeblik, du lægger dig, da den giver en ekstra lille affjedring. Desuden har kontinentalsengen et lag af hør, bomuld og uld, som er ligeligt fordelt. Den ligelige fordeling giver en overflade, som er spændstig og lader kroppen synke behageligt ned og blive støttet bedst muligt. Topmadrassens betræk består af 100% bomuld, som er jacquardvævet. Kroppens bevægelser isoleres af madrasser, der indeholder et Hästens posefjedersystem, som er 13 cm. og lydløst. I selve basen af sengen holdes formen af et 8 cm’s fjedersystem og robuste hjørnefjedre. Sengen fås som en delt seng og kan erhverves i alle betrækfarver, bortset fra hvid. Bunden dannes desuden af en fyrretræsramme, som er 9,2 cm.

Hästens Classic er en eksklusiv seng med fokus på komfort. Sengen bidrager desuden til boligen med et flot design, der giver et mere lækkert udtryk til hjemmet end en almindelig seng. Designet kan tilpasses kunden individuelt, idet der er en lang række betrækfarver at vælge imellem, samtidig med at der kan differentieres mellem en række forskellige ben i diverse former og farver. Benene laves i træ, og det er muligt at vælge mellem blandt andet massiv birk, kirsebær, sort, olieret bøg, hvid eller Mahogni.

Med en Classic kontinentalseng fra Hästens er du sikret en seng i god kvalitet med komfort og stilrent design i centrum. Der er dog ingen tvivl om, at prisen afspejler, at det også er brandet, man betaler for, men uanset hvad er Hästens Classic en fantastisk seng.

Pris: 54.290,00 kr

Læs mere om Hästens Classic Kontinental her

Dunlopillo Balance Continental

Dunlopillo er endnu et anerkendt sengebrand i rækken, som længe har været et af de dominerende og mest populære i branchen. Brandet udspringer fra en gammel britisk virksomhed, der i 1920’erne begyndte at udforske, hvordan latex ville fungere som materiale til madrasser. Det er netop dette signaturprodukt, latexmadrassen, som Dunlopillo særligt er kendt for, og som har været med til at give brandet en solid positionering i branchen. Dunlopillo lægger stor værdi i, hvor vigtigt det er for den kommende dag, at man har fået en god nattesøvn. Derfor er gode materialer, komfort og kvalitet at finde i høj grad hos brandet.

Dunlopillos sengeprodukter er meget populære, hvilket skyldes de mange gode egenskaber, som brandets Balance Continental seng bestemt også har. Balance Continental er en kontinentalseng, som er udviklet af naturmaterialer med fokus på allergivenlighed, hvilket også er grunden til, at den er kåret som testens mest allergivenlige sengeprodukt. Selvom man bøvler med allergiproblemer, kan man altså med Balance Continental, stadig erhverve sig en yderst komfortabel og lækker seng. Desuden er sengen udstyret med et unikt lag af pocket-fjedre for ekstra komfort. Det er ekstremt nemt at kombinere sengen og madrasser således, at man kan finde frem til den helt rette fasthed, der tilgodeser den individuelle krop bedst muligt. Dette skyldes blandt andet, at sengens nederste base er samlet under ét og samme betræk. Naturlatex-kernen på 16 cm. samt de syv særlige komfortzoner sikrer, at senges madrasser altid tilpasser sig kroppen for den mest optimale søvn. Balance Continental sengeproduktet leveres med kvalitetsstoffer, som er nemme at holde pæne og rene. Der er desuden mulighed for at udskifte den 16 cm. naturlatex-kerne. Sengen kan fås i to forskellige størrelser, der naturligvis afgøres af kundes behov og ønsker. Størrelserne er standard og leveres i 160×200 og 180×200, men det er dog muligt at forlænge den største seng med ti cm., så størrelsen forstørres til 180×210. Madrassens fasthed kan også varieres, da denne både kan leveres med medium fasthed, fast fasthed og ekstra fast fasthed. Produktet kan ligeledes erhverves i tre forskellige farver, der veksler mellem helt mørkt til lysegrå, så der er noget til enhver smag og enhver bolig.

Med Dunlopillos Balance Continental kontinentalseng får du en seng i lækker kvalitet med masser af komfort, så du er garanteret en god nattesøvn. Ligesom med mange andre sengeprodukter kan man dog ikke undgå, at en del af købsprisen går til selve brandet, som du betaler lidt ekstra for. Ikke desto mindre er dette produkt et rigtig godt bud på en kontinentalseng i høj kvalitet, som du ikke kommer til at fortryde, at du har investeret i.

Pris: 29.248,00 kr

Læs mere om Dunlopillo Balance Continental her

Kontinentalsenge for den optimale komfort

Kontinentalsenge er en af tidens mest populære sengetyper, hvilket blandt andet skyldes sengetypens komfort og ofte meget stilrene udtryk. Komforten sikres, idet kontinentalsenge typisk er opbygget af tre lag. Bunden udgøres af en boxmadras, hvor der ovenpå er placeret en springmadras. Øverste lag består af en topmadras, som sikrer den optimale komfort.

For de som har problemer med ryggen eller som generelt fysisk har sværere ved at stå ud af sengen om morgenen, er kontinentalsenge ligeledes meget oplagte, da de via sine mange lag er højere end almindelige senge.

Derfor håber vi også at du i vores kontinentalseng test fik et indblik i fordele og ulemper ved en kontinentalseng og hvilken der er den rette for netop dig.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det kan være meget svært at vælge den helt rigtige seng. Det er nemlig vigtigt at tage højde for en række parametre, når du skal finde frem til den helt rette. Generelt bruger man en stor del af sit liv i sin seng, så derfor er det naturligvis essentielt med god komfort og lækre materialer. Er du på udkig efter en kontinentalseng, er det derfor en god idé at orientere dig og læse diverse kontinentalseng tests, så du er helgarderet. Når du skal vælge den helt rette kontinentalseng, skal du blandt andet være opmærksom på, at sengen består af tre madraslag. Mange falder i en fælde, hvor kun den ene af madrasserne reelt er i ordentlig kvalitet. Husk derfor at orientere dig om, hvilken kvalitet og komfort der er i hver enkelt madraslag. Selvom boxmadrassen eksempelvis er placeret nederst, udgør denne stadig en stor del af den samlede komfort. Netop derfor anbefaler vi, at du kontrollerer madrasserne hver for sig, inden du bestemmer dig for, hvilken kontinentalseng du vælger, at investere i.

Der er desuden mange eksempler på forhandlere, der sælger kontinentalsenge, der ikke lever op til kravene. Dette skyldes blandt andet, at de pågældende senge mangler det nederste lag, som simpelthen er sparret væk. Det kan derfor være en ulempe, hvis man vælger at gå alt for meget på kompromis med prisen. Hvis du er på udkig efter den rette kontinentalseng, så husk altid at garantere og sikre dig, at du vælger en seng, hvor alle tre lag er ligeligt prioriteret.

Den rette fasthed resulterer i den bedste kontinentalseng

En kontinentalseng test hjælper ofte med at redegøre for, hvor vigtig madrassernes fasthed er for en ordentlig nattesøvn, samt hvordan fastheden er i de pågældende madrasser. Som med alle andre senge er det utrolig vigtigt, at du vælger madrasser, der tilgodeser din krops behov. Da en kontinentalseng ofte består af tre forskellige madrasser, er det vigtigt, at alle tre madrasser er af god kvalitet, selvom det kun er topmadrassen, som kroppen er i direkte kontakt med. Når du vælger madrasser i god kvalitet, undgår du på bedste vis smerter og skader, der kan opstå på grund af dårlige madrasser, der kan føre til ubehagelige stillinger. Der findes et utal af forskellige madrasser, men det er især fastheden, der kan variere, og det er oftest den, der skal tilpasses kroppen. De fleste vælger den blødeste madras, fordi det er den, som virker mest komfortabel at ligge i. Fastheden skal dog passe til kroppens højde, vægt og størrelse, og derfor er det ikke altid det sikre valg at gå efter den absolut blødeste madras. Det er især fjedertypen i madrassen, der fortæller noget om fastheden, og man skelner ofte mellem pocket-fjedre og multipocket-fjedre. Forskellen på disse to er, at multipocket-fjedrene er mindre, hvilket gør, at der kan være flere pr. kvadratmeter. Som tommelfingerregel kan man i de fleste tilfælde regne med følgende, når man skal finde den rigtige fasthed til sin madras:

 • Hvis man vejer under 75 kilo à pocket-fjedre med medium fasthed
 • Hvis man vejer mellem 75 og 95 kilo à pocket-fjedre med fast fasthed
 • Hvis man vejer over 95 kilo à multipocket-fjedre med fast fasthed

Da en kontinentalseng består af flere lag forskellige madrasser, er det især nødvendigt at overveje, hvilken fasthed der passer bedst. Det er ligeledes vigtigt at overveje, hvorvidt man skal have en seng med delte madrasser eller én samlet, hvis man skal ligge flere i samme seng. Hvis kroppenes størrelsesforskel er for stor, kan det være en fordel at vælge en seng med delte madrasser.

En kontinentalseng består typisk af én samlet topmadras, men på trods af dette, er det stadig muligt at erhverve sig en kontinentalseng, hvis man har to meget forskellige størrelser. Dette skyldes, at springmadrassen, som er placeret under topmadrassen, typisk er i to dele, hvilket gør det muligt at tilpasse springmadrassen individuelt, også selvom der skal ligge to i sengen.

Giv dig god tid til at læse vores kontinentalseng test, hvor du hurtigt og nemt kan orientere dig om, hvilke madrasser der passer bedst til netop dig.

Giv soveværelset et lækkert look med en kontinentalseng

Kontinentalsenge er ofte mere end blot en seng. Med sengens typiske eksklusive og voluminøse look bidrager den positivt æstetisk til soveværelset. Denne type sengeprodukt er tit højere end almindelige senge, hvilket giver et mere majestætisk og hotelagtigt udtryk, som er med til at holde soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset endnu flottere og mere stilrent.

Mange kontinentalsenge kan leveres med en gavl, som et par af ovenstående også er eksempler på. En gavl er med til at give sengen et unikt præg, der skaber et hyggeligt og afslappende område netop der, hvor sengen med gavlen er placeret. En gavl er typisk en god og fin idé, hvis man har god plads. Hvis man derimod har et lille soveværelse, kan det komme til at virke endnu mindre, hvis man anskaffer sig en gavl til sengen, især hvis gavlen på kontinentalsengen er mørk. Er din seng placeret væk fra væggen et stykke ude i rummet, eller blot med den ene side ind mod en væg, er det ligeledes en god idé at investere i et sengeprodukt med tilhørende gavl, så det stadig er muligt at slappe af, siddende op af gavlen, imens du eksempelvis læser en bog, gætter krydsord eller spiser morgenmad.

En kontinentalseng er den optimale løsning for dig, der ønsker et sengeprodukt med masser af komfort. Ved hjælp af blandt andet denne kontinentalseng test, er du nu godt rustet til at finde den helt rigtige kontinentalseng til dig og dit hjem.

LÆS OGSÅ: Vores store test af Elevationssenge